Klantbeoordelingen van GP Groot

Onze klantbeoordelingen worden geverifieerd door The Feedback Company.

Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook beoordelen? Klik hieronder om zelf een beoordeling te schrijven.

Beoordeling schrijven
GP Groot
 /  27-06-2019

10 uit 10 1
Goed

Goed

Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij stellen dit erg op prijs. Fijn dat de dienstverlening zo goed verloopt.

GP Groot
 /  05-06-2019

9 uit 10 1
Proactief en snel geregeld!

Zeer tevreden, enigste wat ik nng kan toevoegen is bijvoorbeeld een appje ontvangen op de ophaaldag.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Uw suggestie over het versturen van een app op de ophaaldag zullen wij serieus overwegen.

GP Groot
 /  05-05-2019

4 uit 10 1
Website niet handig om ee container om te wisselen. Omdat de website vernieuwd was konden bestaande klanten niet mee naar het nieuwe. Ik moest me opnieuw aanmelden

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw reactie te plaatsen. De "oude" webshop is inderdaad buiten gebruik. Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben geprobeerd om de overlast zo beperkt mogelijk te houden door een ieder die gebruik maakte van de "oude" versie te informeren per mail.

GP Groot
 /  05-05-2019

8 uit 10 1
beoordeling GP containers

snelle levering, goede afwikkeling. Jammer dat de website nog niet duidelijk is ivm oude inlog

Bedankt voor uw reactie. Het klopt inderdaad dat u niet meer kunt inloggen in onze "oude" webshop. Nadat u uw account in onze nieuwe webshop hebt geactiveerd kunt u als vanouds weer onbeperkt gebruik maken van onze webshop. Onze excuses voor het ongemak.

GP Groot
 /  11-04-2019

1 uit 10 1
Nog slechter dan net.

Slecht. Bellen is te moeilijk. Het moet via een suffe webshop met een verplichte account. Moet ik die weer verwijderen. En voor de feedback verplicht accepteren dat mijn fake persoons gegevens gebruikt mogen worden voor van alles en nog wat. Bij mij gaat het voortaan wel in de brand of de kliko. Kan ff duren maar dat gaat passen.

Hartelijk dank voor uw reactie. GP Groot werkt momenteel aan een nieuwe website en bijbehorende webshop. Per e-mail hebben wij u gevraagd om aan te geven waar u ontevreden over bent zodat wij kunnen kijken of dit opgelost wordt in de nieuwe versie. Wij kijken uit naar uw reactie op deze e-mail.

GP Groot
 /  10-04-2019

8 uit 10 1
zijp transport

gaat prima, uitstekend werk

Fijn dat u tevreden bent over ons!

GP Groot
 /  06-04-2019

10 uit 10 1
Prima

Hartelijk dank voor uw reactie!

GP Groot
 /  05-04-2019

9 uit 10 1
Top bedrijf

Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling!

GP Groot
 /  04-04-2019

8 uit 10 1
Hout container

Snel en eenvoudig. Goed contact met klantenservice over afleveren en ophalen.

Bedankt voor uw beoordeling. Wij hopen u nog heel lang van dienst te kunnen zijn.

GP Groot
 /  04-04-2019

9 uit 10 1
bereikbaar en toegankelijk

fantastisch hoe jullie inspelen op de wens van de klanten. vrouwelijke chauffeurs zijn helemaal fantastisch!

Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij zijn ook heel trots op onze vrouwelijke chauffeurs!

GP Groot
 /  03-04-2019

10 uit 10 1
Afvalinzameling

Alle keren word er keurig op tijd geleegd, en ik vind de bak op dezelfde plek terug. Geen klachten, ga zo door

Dank voor uw beoordeling. Wij zijn blij dat de dienstverlening goed bevalt!

GP Groot
 /  29-03-2019

10 uit 10 1
Container huur Zwollo Schalkhaar

Prima service. Makkelijk online te regelen en op te laten halen. Zonder tussenkomst prima geregeld!

Fijn dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank voor uw leuke reactie.

GP Groot
 /  28-03-2019

10 uit 10 1
Top

Top

Kort maar krachtig. Hartelijk dank. Hier zijn we blij mee.

GP Groot
 /  27-03-2019

10 uit 10 1
Perfect

Altijd snelle leging makkelijk en snel te regelen via website.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen.

GP Groot
 /  27-03-2019

6 uit 10 1
Gemengde beoordeling

Onze papier karton container, kon niet geleegd worden op de plaats waar hij stond. De chauffeur vond het te veel moeite om deze te legen, wij hebben dit goed doorgenomen en hebben samen erop ingestemd dat wij beter voor onze papier en karton met een ander bedrijf kunnen doorgaan. Onze restafval word netjes op de afgesproken dag geledigd, in het begin reden de chauffeurs deze nog wel eens voorbij, totdat ze doorhadden waar de container stond! Wij bestellen ook regelmatig bouw containers, deze worden altijd op de afgesproken dag vakkundig geplaatst, zelfs op relatief benauwde ruimtes! Over de administratie zijn wij minder te spreken, het is vaak een erg lang proces om wat aan de passen of uit te zoeken. Wij zijn wel eens ruim een maand bezig geweest om de onderste steen boven te krijgen i.v.m. foutieve prijzen op onze facturen.

Hartelijk dank voor uw reactie. Jammer dat het niet gelukt is met de papiercontainer. Gelukkig loopt het met de bedrijfsafvalcontainer en afzetcontainers wel goed. Wij zullen werken aan uw verbeterpunten.

GP Groot
 /  27-03-2019

10 uit 10 1
Tevreden

gewoon goed, meedenkers

Fijn dat u uw positieve review wilde delen. Hartelijk dank!

GP Groot
 /  24-03-2019

10 uit 10 1
Goede service.

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn u graag van dienst.

GP Groot
 /  16-03-2019

7 uit 10 1
Bak is goed volgens afspraak geleverd en gehaald.

Bak is goed volgens afspraak geleverd en opgehaald. Echter zou er wel gebeld worden vooraf aan de levering, maar dat is niet gebeurd. In de mobiele versie van de webshop is de knop om de bak te laten ophalen niet te zien. Verder prima gegaan.

Bedankt voor uw tip. Wij zullen mobiele versie van de webshop opnieuw bekijken en eventueel aanpassen.

GP Groot
 /  16-03-2019

10 uit 10 1
Container puin

Super geregeld snel geregeld en zeer snel opgehaald hoed advies van de chauffeur. Omtrent de wijze van plaatsen ivm veiligheid

Fijn dat u blij bent met onze service! Hartelijk dank voor uw mening.

GP Groot
 /  15-03-2019

10 uit 10 1
goede service bij plaatsen 6 m3 container

prima service volgens afspraak gebracht en de chauffeur heeft de bak precies achter de carport weten te plaatsen zoals gewenst.

Bedankt voor uw mening!

GP Groot
 /  13-03-2019

8 uit 10 1
Prima in orde

Fijn dat u tevreden bent over de dienstverlening. Hartelijk dank daarvoor.

GP Groot
 /  11-03-2019

10 uit 10 1
GP Groot,een groot gemak!

Wij zijn zeer tevreden

Wij danken u hartelijk voor uw reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent.

GP Groot
 /  08-03-2019

10 uit 10 1
Karolingenstraat 37

Online omgeving kan beter.

Hartelijk dank voor uw feedback. We hebben contact met elkaar over de verbeterpunten.

GP Groot
 /  07-03-2019

10 uit 10 1
Besteld via de site ging probleemloos

Prima communicatie over bezorgen en ophalen via mail en of een telefoontje

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Hartelijk dank.

GP Groot
 /  06-03-2019

10 uit 10 1
prima service

prima service

Dank u wel voor deze beoordeling.

GP Groot
 /  06-03-2019

10 uit 10 1
Prima service

Online bestelsysteem is heel prettig, duidelijk en je krijgt wat je hebt besteld. Word allemaal keurig geregeld zowel brengen als halen. Wij zijn onze ongeveer 3m3 tuinaarde kwijt in een 3m3 container. Helemaal fijn!

Hartelijk dank voor uw positieve reactie.

GP Groot
 /  02-03-2019

10 uit 10 1
Prima service

Altijd stipt volgens afspraak geleverd. Vriendelijke chauffeurs. Volgend jaar weer maar dan weer een 10m3 voor tuinafval.

Dank u wel en tot volgend jaar!

GP Groot
 /  01-03-2019

9 uit 10 1
Snel besteld, tijdig geleverd

Eenvoudig te bestellen op de site. Op tijd geleverd, met vooraf bericht van verwachte aankomsttijd. Keurig. Ophalen duurde iets langer dan in eerste instantie aangegeven. Daar werd ik netjes over gebeld en dan vind ik het geen punt.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

GP Groot
 /  28-02-2019

6 uit 10 1
Jammer dat men bij gpgroot stug is naar klanten mbt factuur .

de ervaring met de chauffeurs van gpgroot is fantastisch. zeer beleefde mensen. De adm daarintegen is veel te stug en maakt een kwartaalfactuur terwijl nadrukkelijk is gevraag om maandfactuur .Tijdens deze kwperiode volgt een blokkade en incassotraject???? triest triest.

Fijn om te horen dat uw ervaring met onze chauffeurs zo positief is. Wij zijn bezig om het uit te zoeken waar het mis is gegaan bij de administratie. Ik neem contact met u op hierover.

GP Groot
 /  27-02-2019

7 uit 10 1
Beoordeling

Positief is dat er in het begin werd aangebeld als de restafval- of papiercontainer niet klaar stond. Jammergenoeg gebeurt dat nu niet meer.

Nogmaals bedankt voor de mooie beoordeling. U kunt het ledigingsschema inzien op MijnGPGroot zodat u altijd weet wanneer wij komen. Als wij u nog verder kunnen adviseren dan horen wij dat graag!

GP Groot
 /  27-02-2019

7 uit 10 1
Klanttevredenheidsonderzoek

Wij zijn tevreden over de dienstverlening.

Wij zijn blij met u en uw mooie reactie. Bedankt.

GP Groot
 /  25-02-2019

8 uit 10 1
Oke

gaat prima

We zijn blij te lezen dat u tevreden bent. Dank voor uw review.

GP Groot
 /  24-02-2019

8 uit 10 1
Goede service

Wij zijn heel tevreden. Goede service en professioneel bedrijf

Hartelijk dank voor uw reactie. We zijn u graag van dienst.

GP Groot
 /  21-02-2019

10 uit 10 1
Fijne samenwerking!

Sinds een aantal maanden zijn wij overgestapt naar GP Groot. De samenwerking verloopt fijn, alles wordt op tijd opgehaald en containers worden netjes teruggeplaatst. Ook vond ik het heel leuk dat we proactief gebeld werden om te vragen of er verbeterpunten waren en hoe de samenwerking liep. Zeer tevreden klant!

Wat een mooie beoordeling! Vriendelijk dank.

GP Groot
 /  20-02-2019

10 uit 10 1
Stipt en duidelijke website

Container werd keurig op de afgesproken datum geleverd. Ook het eerder laten afhalen ging goed (1 dag later dan gepland, maar dat was geen ramp).

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

GP Groot
 /  14-02-2019

3 uit 10 1
Slordig

Containers worden vaak niet opgehaald. Zelfs na regelmatig bellen met kantoor verloopt het nog steeds niet vlekkeloos, van de week stond een container 10meter van de plek af waar afgesproken is om de containers neer te zetten, dus aan de andere kant van het veld.

We hebben telefonisch contact met elkaar gehad en we gaan het de komende tijd monitoren of de werkwijze is verbeterd. Mocht er iets niet naar wens verlopen neem dan meteen contact met mij op.

GP Groot
 /  14-02-2019

10 uit 10 1
Goed

Hartelijk dank!

GP Groot
 /  31-01-2019

10 uit 10 1
Altijd goed

Ik heb al tientallen containers besteld en dat gaat altijd goed

Bedankt voor uw reactie!

GP Groot
 /  25-01-2019

10 uit 10 1
GOOD COMPANY

very convenient

GP Groot
 /  23-01-2019

8 uit 10 1
Gewoon goed

Goed bedrijf klein min puntje was dat de container niet op de dag werd op gehaald dan ik had aangegeven maar een dag later . Aardige chauffeur die met je mee denkt één klein min puntje, maar voor de rest gewoon goed.

GP Groot
 /  16-01-2019

9 uit 10 1
ophalen container

Geen klachten, prima geregeld!

GP Groot
Klantbeoordelingen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Vlam
"Goed"

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Container huren Direct contact