Autobumpers zijn ideaal voor recycling. Het is één van de weinige afvalsoorten die volledig herwonnen kan worden, vaak zelfs voor de productie van nieuwe bumpers. Dit betekent dat er geen nieuwe natuurlijke grondstoffen hoeven te worden gebruikt.

Autobumpers gaascontainer 3400l
Autobumpers gaascontainer 3400l
3400 liter
st.
Het product is met succes toegevoegd aan de offerte aanvraag

Autobumpers vormen een groot aandeel van uw afvalproductie. Een praktisch voordeel om bumpers gescheiden in te zamelen is het kostenvoordeel. Omdat de autobumpers niet bij het restafval komen, maar apart worden ingezameld, bespaart dit geld. Ook gaat u door scheiding van bumpers bij de bron, uitputting van natuurlijke bronnen tegen.

Er zijn geen producten die aan uw zoekopdracht voldoen.

Offerte overzicht
Aanvraag afronden

Voeg een product toe om een offerte aan te vragen...

Inzameling

Bumpers worden met een gaascontainer ingezameld. Gescheiden inzameling van kunststof is niet alleen duurzaam, het levert ook een serieuze besparing op. Als de autobumpers niet bij het restafval komen, betaalt u namelijk veel minder voor het inzamelen.

Uw oude bumpers laten inzamelen? Huur uw container in onze webshop of neem contact op met onze klantenservice.

Container huren
Gescheiden inzameling van bumpers

Vormen autobumpers een groot aandeel van uw afvalproductie? Een praktisch voordeel om bumpers gescheiden in te zamelen is het kostenvoordeel. Omdat de autobumpers niet bij het restafval komen, maar apart worden ingezameld, bespaart dit geld. Ook gaat u door scheiding van bumpers bij de bron, uitputting van natuurlijke bronnen tegen.

Direct contact

Heeft u vragen over het inzamelen van bumpers?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Container huren Direct contact