Zelf afval brengen

Circulair ondernemen begint met het duurzaam verwerken van uw afval. We maken er niet alleen nieuwe grondstoffen en producten van, maar brengen deze ook terug in de handel. We brengen steeds meer materiaalstromen transparant in kaart. Zo kunt u precies aantonen wat u op het gebied van grondstoffen en afvalmanagement doet om de CO2 footprint van uw organisatie te verkleinen.

Altijd dichtbij
U kunt met uw afval terecht op elk van onze duurzame verwerkingslocaties in Noord-Holland, Zuid-Holland en Friesland. Altijd in de buurt dus. Door uw afval zelf te brengen, bespaart u niet alleen ophaalkosten, maar verkleint u ook de CO2 impact.

Altijd dichtbij

U kunt met uw afval terecht op elk van onze duurzame verwerkingslocaties in Noord-Holland, Zuid-Holland en Friesland. Altijd in de buurt dus. Door uw afval zelf te brengen, bespaart u niet alleen ophaalkosten, maar verkleint u ook de CO2 impact.

Bekijk hieronder het actuele overzicht van onze locaties en openingstijden.

Locaties

Onze locaties

Bijvoorbeeld: 1234AB
Afval beter scheiden? Of liever laten ophalen?

Recyclen gaat een stuk gemakkelijker als afval goed bij de bron gescheiden wordt. Daarom wachten we niet slechts tot u afval komt brengen, maar denken we al graag aan de voorzijde mee over uw afvalstromen. Onze collega’s van GP Groot inzameling zijn gespecialiseerd in oplossingen voor gescheiden inzameling en afvalmanagement en rekenen graag uit wat u daarmee kunt besparen. Ze komen het afval ook met plezier bij u ophalen!

Afval bij u ophalen
Circulair slopen? Een afvalvrije bouwplaats?

Zorgvuldig inventariseren en demonteren van alle materialen die herbruikbaar of recyclebaar zijn: dat is circulair slopen. Zo vormt het afval van uw sloopproject of bouwplaats niet langer een grote kostenpost, maar een nieuwe bron van grondstoffen en producten. Onze collega’s van GP Groot infra en engineering zijn hier in gespecialiseerd.

Meer weten
Onze tarieven

Door afval zo efficiënt mogelijk te verwerken en een zo hoogwaardig mogelijke toepassing te geven houden we onze tarieven zo laag mogelijk. Hoe meer afval u door ons laat verwerken hoe groter de korting op het verwerkingstarief. Immers hoe groter de aangeboden hoeveelheid, hoe efficiënter we kunnen werken en hoe meer nieuwe grondstoffen en producten we ervan kunnen maken.

Neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Contact opnemen
Zelf afval brengen? Zo gaat dat in z’n werk:

Bent u particulier? U kunt gewoon langskomen!

Heeft u grote hoeveelheden of afvalstoffen die door uw gemeente worden geweigerd? Dan kunt u die tegen een gunstig verwerkingstarief bij GP Groot afgeven. U bent zonder afspraak welkom op onze locaties. Meld u altijd bij de weegbrug. U kunt slechts met PIN betalen.

U kunt zich bij ons van de volgende afvalstromen ontdoen: bedrijfsafval, bouw- en sloopafval, puin, glas, groenafval, grof huishoudelijk afval, grondstromen hout, papier en kunststoffen.

Bent u een zakelijke aanbieder? Regel het gemakkelijk via onze app!

1: Word klant
Met één telefoontje of mailtje en een uittreksel van de KvK kunt u zich bij GP Groot recycling aanmelden als klant. U kunt dan op rekening betalen en alles digitaal regelen in onze app.

2: Meld de afvalstroom aan
Elke af te voeren afvalstroom kunt u online aanmelden, u ontvangt vervolgens een begeleidingsbrief voor het transport en een afvalstroomnummer voor het storten.

3: Lever uw afvalstroom af op één van onze locaties. Een afspraak is niet nodig.

Bekijk hier de acceptatievoorwaarden

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Container huren Direct contact