Zelf afval brengen

Circulair ondernemen begint met het duurzaam verwerken van uw afval. We maken er niet alleen nieuwe grondstoffen en producten van, maar brengen deze ook terug in de handel. We brengen steeds meer materiaalstromen transparant in kaart. Zo kunt u precies aantonen wat u op het gebied van grondstoffen en afvalmanagement doet om de CO2 footprint van uw organisatie te verkleinen.

Altijd dichtbij
U kunt met uw afval terecht op elk van onze duurzame verwerkingslocaties in Noord-Holland, Zuid-Holland en Friesland. Altijd in de buurt dus. Door uw afval zelf te brengen, bespaart u niet alleen ophaalkosten, maar verkleint u ook de CO2 impact.

Locaties
Zo werkt het

Bent u particulier? U kunt gewoon langskomen!

Heeft u grote hoeveelheden of afvalstoffen die door uw gemeente worden geweigerd? Dan kunt u die tegen een gunstig verwerkingstarief bij GP Groot afgeven. U bent zonder afspraak welkom op onze locaties. Meld u altijd bij de weegbrug. U kunt slechts met PIN betalen.

U kunt zich bij ons van de volgende afvalstromen ontdoen: bedrijfsafval, bouw- en sloopafval, puin, glas, groenafval, grof huishoudelijk afval, grondstromen hout, papier en kunststoffen.

Bent u een zakelijke aanbieder? Regel het gemakkelijk online en via de LZP-app!

1: Word klant
Bent u nog geen klant? Met een uittreksel van de KvK kunt u zich bij GP Groot recycling aanmelden als klant. U kunt dan op rekening betalen en alles digitaal regelen in onze app.

2: Meld de afvalstroom aan
Elke af te voeren afvalstroom kunt u online aanmelden. U ontvangt binnen 2 werkdagen uw afvalstroomnummer. Vervolgens maakt u via de gratis LZP-app gemakkelijk uw digitale begeleidingsbrief met afvalstroomnummer aan.

Afvalstroomnummer aanvragen

3: Lever uw afvalstroom af op één van onze locaties. Een afspraak is niet nodig.

Bekijk hier de acceptatievoorwaarden
Onze tarieven

Door afval zo efficiënt mogelijk te verwerken en een zo hoogwaardig mogelijke toepassing te geven houden we onze tarieven zo laag mogelijk. Hoe meer afval u door ons laat verwerken hoe groter de korting op het verwerkingstarief. Immers hoe groter de aangeboden hoeveelheid, hoe efficiënter we kunnen werken en hoe meer nieuwe grondstoffen en producten we ervan kunnen maken.

Neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Contact opnemen
Snellere service en minder gebruik van papieren door LogistiekZonderPapier (LZP)

Bij GP Groot is het mogelijk om gebruik te maken van de gratis LZP app. Door het digitaal aanbieden van de vracht is het gebruik van het papieren begeleidingsformulier verleden tijden en gaat de afhandeling op de weegbrug sneller. Meer informatie over de app? Neem dan contact met ons op.

Meer over de LZP app
Ervaar het gemak van Sortiva GO

Speciaal voor de kleinere ondernemers hebben Sortiva BV en GP Groot recycling een milieustraat gecreëerd; Sortiva GO. Sortiva GO is een compacte, overzichtelijke en gemakkelijk toegankelijke milieustraat waar u veilig en snel uw afval kunt brengen. U kunt hier onder andere terecht met A/B/C hout, groen, puin en bouw- en sloopafval. Sortiva GO is voor iedere ondernemer toegankelijk. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Adres: Boekelerdijk 13a, 1812 LV Alkmaar
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 16.00 uur
Telefoonnummer: 088-472 16 00

Afval beter scheiden? Of liever laten ophalen?

Recyclen gaat een stuk gemakkelijker als afval goed bij de bron gescheiden wordt. Daarom wachten we niet slechts tot u afval komt brengen, maar denken we al graag aan de voorzijde mee over uw afvalstromen. Onze collega’s van GP Groot inzameling zijn gespecialiseerd in oplossingen voor gescheiden inzameling en afvalmanagement en rekenen graag uit wat u daarmee kunt besparen. Ze komen het afval ook met plezier bij u ophalen!

Afval bij u ophalen
Circulair slopen? Een afvalvrije bouwplaats?

Zorgvuldig inventariseren en demonteren van alle materialen die herbruikbaar of recyclebaar zijn: dat is circulair slopen. Zo vormt het afval van uw sloopproject of bouwplaats niet langer een grote kostenpost, maar een nieuwe bron van grondstoffen en producten. Onze collega’s van GP Groot advies en infrarealisatie zijn hier in gespecialiseerd.

Meer over circulair slopen

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 10 80

Container huren Direct contact