Gewassen betongranulaat
Secundair zand
Menggranulaat
Houtsnippers
Asfaltgranulaat
Download gratis
Catalogus circulaire granulaten en bodemverbeteraars

Benieuwd naar ons complete assortiment duurzame bodemverbeteraars en granulaten? En hoe we samen de infrasector meer circulair kunnen maken? Vraag nu onze gratis catalogus aan.

Catalogus nu downloaden
Circulaire grondstoffen

Circulaire grondstoffen halen we uit diverse ingezamelde afvalstromen: uit bouw- en sloopafval bijvoorbeeld, maar ook uit ingezameld afval uit de industrie of de land- en tuinbouw. Door zoveel mogelijk circulaire grondstoffen in te zetten zorgen we met elkaar dat er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn. Ook brengen we de CO2-uitstoot terug. Waardevolle reststoffen hoeven namelijk niet verbrand te worden en hergebruik kost minder energie dan productie van nieuwe grondstoffen.

Mineralen, hout en kunststof: wij zijn de grondstoffenleverancier van de toekomst
Maar liefst 99% van het bouw- en sloopafval wordt al herwonnen en weer ingezet als secundaire grondstof of bouwstof. Het opwerken van puin tot diverse soorten granulaat is een echte specialiteit van GP Groot. Maar ook tuin/grond en bijvoorbeeld gerecyclede folies en verpakkingen worden gerecycled en weer ingezet in infrastructurele, industriƫle en agrarische projecten.

Direct contact

Meer weten of circulaire grondstoffen?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 10 80

Container huren Direct contact