GP Groot

GP Groot werkt met zo’n 1.150 collega’s in de marktsegmenten: inzameling, recycling, energie, en advies en infrarealisatie. Alle bedrijfsonderdelen werken aan hetzelfde doel: een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst mede mogelijk maken. We zijn vooral actief in het Noorden en Westen Nederland. Dat maakt ons een echte regionale dienstverlener. Van particulieren tot bedrijven, van mkb’er tot industrie: niemand is te groot of klein voor GP Groot. Zo voelen we dat.

Website GP Groot
GP Groot inzameling

De dienstverlening van GP Groot recycling sluit naadloos aan bij die van GP Groot inzameling. Onze collega’s halen bij 30.000 klanten in Noordwest Nederland afval op, in gemeenten, bij scholen en zorginstellingen en bij bedrijven, van mkb tot industrie. Ze helpen klanten bij afvalmanagement en leveren oplossingen om het afval al bij de bron te scheiden. Want hoe beter gescheiden de 1,4 miljoen ton afval die we op jaarbasis verwerken wordt ingezameld, hoe gemakkelijker en efficiënter we deze stomen kunnen recyclen.

Website GP Groot inzameling
GP Groot advies en infrarealisatie

Wij werken ook intensief samen met onze collega’s van GP Groot advies en infrarealisatie. Zij zijn specialist op het gebied van circulair slopen en bouwen. Al 99% van al het sloop- en bouwafval kan worden hergebruikt of verwerkt en vindt in de vorm van nieuwe bouwmaterialen of circulaire grondstoffen de weg terug naar de bouwplaats of binnen infrastructurele projecten. Denk aan betonproducten of circulair straatmeubilair. Onze collega’s van HB Advies nemen circulariteit mee in het ontwerpen en de uitvoering van projecten in de openbare ruimte.

Website GP Groot advies en infrarealisatie
GP Groot energie

Samen met GP Groot energie werken we aan onze toekomstdroom: schone energie uit afval. Van ingezamelde oliën en vetten wordt nu al geavanceerde hernieuwbare diesel gemaakt, maar er zijn nog veel meer organische afvalstromen die omgezet kunnen worden naar brandstof. De uitdaging is om hernieuwbare brandstoffen te maken die voor 100% uit afval bestaan. Binnen een paar jaar hopen we nieuwe volledig circulaire brandstoffen op de markt te brengen. Dan maken we op nog meer vlakken de cirkel rond.

Website GP Groot brandstoffen en oliehandel

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 10 80

Container huren Direct contact