Natuurlijke bodemproducten

Van tuin-, plantsoen- en snoeiafval van inwoners en bedrijven in Noord-Holland maken we 100% natuurlijke grondproducten en bodemverbeteraars, zoals tuingrond en compost. Deze worden onder het label Bodemrijk verkocht op onze Groen & Grond-locaties of rechtstreeks aan bijvoorbeeld gemeentes, aannemers en hoveniers in de regio. Er is dus altijd een afhaalpunt in de buurt. Zo maken we dichtbij huis de cirkel rond, met een minimum aan transport en CO2 -uitstoot.

Een gezonde bodem voor een gezonde leefomgeving
De bodemverbeteraars van Bodemrijk zijn 100% circulair en zitten van nature vol organische stoffen, mineralen en schimmels die het bodemleven stimuleren en zorgen voor een gezonde planten- en gewassengroei. Een vruchtbare bodem vormt niet alleen de basis voor een goede oogst, maar ook voor een groene leefomgeving, en dat is essentieel voor de luchtkwaliteit, de biodiversiteit én ons welzijn.

Alle producten van Bodemrijk voldoen aan de vereisten van het RAW. Het zijn hoogwaardige producten, vrij van onkruid en kiemzaden, die de bodemweerbaarheid en de bodemvruchtbaarheid vergroten. Ze zijn vrij van ziektemakers zoals onkruid en kiemzaden, zorgen voor langdurige voeding en geven de bodem een optimale structuur, zodat voedingsstoffen en water beter opgenomen kunnen worden. De compost kan direct worden ingezet of worden toegevoegd aan producten als tuingrond, bomengrond, bemest zand of zwarte grond.

Naar Bodemrijk
Download gratis
Catalogus circulaire grondproducten en granulaten

Benieuwd naar ons complete assortiment duurzame bodemverbeteraars en granulaten? En hoe we samen de infrasector meer circulair kunnen maken? Vraag nu onze gratis catalogus aan.

Catalogus nu downloaden

Het assortiment bestaat uit:

Teelaarde
Bomenzand
Bomengrond
(keur)Compost
Aanvulgrond
Straatzand

Direct contact

Meer weten over natuurlijke bodemproducten?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 10 80

Container huren Direct contact