Circulaire bodemproducten

Wat kunnen we hier voor moois van maken?
Dat is de vraag bij alle materiaalstromen die we aangeboden krijgen. Samen met onze partners verwerken we steeds meer materiaalstromen tot steeds hoogwaardigere circulaire grondstoffen en producten: voor kantoor, voor facilitaire toepassingen, voor de bouw en infra, de recreatiesector, de land en tuinbouw, de industrie én de consumentenmarkt.

De cirkel rond maken door circulair in te kopen
Circulair ondernemen gaat verder dan afval laten recyclen, het betekent ook bewust inkopen.
Weten waar producten of grondstoffen vandaan komen en zoveel mogelijk kiezen voor gerecyclede producten en regionale, duurzame productie. Maar ook kijken naar de lange termijn: zijn materialen straks weer recyclebaar of op een andere manier toepasbaar? In een échte circulaire economie zijn materialen oneindig herbruikbaar of recyclebaar.

Mooisvanbinnen®
Bij producten en grondstoffen van ons Moois label laten wij precies zien uit welke circulaire materialen uw producten zijn gemaakt en of weer recyclebaar zijn. Ofwel: hoeveel % moois u koopt. We zijn er trots op dat onze producten steeds vaker volledig uit gerecycled materiaal zijn samengesteld. Want dat is onze ambitie: 100% circulair.

Het assortiment bestaat uit:

Teelaarde
Bomenzand
Bomengrond
(keur)Compost
Aanvulgrond
Straatzand

Direct contact

Meer weten of circulaire bodemproducten bestellen? Ga naar bodemrijk.nl

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 00 00

Container huren Direct contact