Circulaire kantoorproducten
Circulaire bouwmaterialen
Circulaire grondstoffen
Circulaire inzamelmodules
Natuurlijke bodemproducten
Circulair textiel
Circulair assortiment

Wat kunnen we hier voor moois van maken?
Dat is de vraag bij alle materiaalstromen die we aangeboden krijgen. Samen met onze partners verwerken we steeds meer materiaalstromen tot steeds hoogwaardigere circulaire grondstoffen en producten: voor kantoor, voor facilitaire toepassingen, voor de bouw en infra, de recreatiesector, de land en tuinbouw, de industrie én de consumentenmarkt.

Moois van GP Groot
Deze circulaire grondstoffen en producten brengen wij onder het merk Moois op de markt. Moois vertelt in één woord wat we op het gebied van circulariteit willen bijdragen aan de wereld om ons heen. Het staat voor wat we willen realiseren, wat we willen achterlaten: iets moois. Het is een belofte en een uitnodiging tegelijk. De belofte om het beter te gaan doen voor de komende generaties en de uitnodiging om dat samen te gaan doen. Laten we er iets moois van maken, in alles wat we doen.

De cirkel rond maken door circulair in te kopen
Circulair ondernemen gaat verder dan afval laten recyclen, het betekent ook bewust inkopen.
Weten waar producten of grondstoffen vandaan komen en zoveel mogelijk kiezen voor gerecyclede producten en regionale, duurzame productie. Maar ook kijken naar de lange termijn: zijn materialen straks weer recyclebaar of op een andere manier toepasbaar? In een échte circulaire economie zijn materialen oneindig herbruikbaar of recyclebaar.

Direct contact

Meer weten over ons circulaire assortiment?

Stuur ons online een bericht of bel 088 - 472 10 80

Container huren Direct contact